CU ȚIGAREA-N FAPT!

Jandarmii au surprins în Constanţa, două persoane care-şi  pregăteau pentru consumul propriu,  cinci plicuri cu substanţe halucinogene.

Miercuri, 26 februarie a.c., ora 11.00, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, pe strada George Enescu, a observat o persoană care-şi confecţiona o ţigară şi a început să se agite la vederea militarilor. A aruncat ţigara şi a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea. Asupra lui S.R., de 28 ani, din Constanţa, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină, patru plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde.

 

Trei ore mai târziu, pe strada Caraiman, jandarmii „l-au reîntâlnit” pe S.C., de 23 de ani care-şi confecţiona o ţigară dintr-un plic care conţinea aceeaşi substanţă.

 

Cei doi au declarat că-şi consumă substanţa uscată sub formă de ţigări etnobotanice.

 

Acestora, le-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele cinci plicuri şi  ţigările descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.