CU SAU FĂRĂ AUTORIZAȚIE UN CETĂȚEN ȘI-A AMENAJAT O GRĂDINĂ ÎN SPATELE GARAJELOR SITUATE ÎN PARCUL 1 MAI DIN MEDGIDIA

În apropierea parcului 1 Mai din Medgidia a „răsărit” o grădină. Este vorba despre un spațiu improvizat de către un cetățean, care susține că are. Însă conducerea primăriei are o cu totul altă părere. Porțiunea de pământ de care se folosește cel în cauză, este situață în spatele garajelor din zonă.

În ultima ședință ordinară a Consiliului Local din Medgidia, la capitolul diverse unul dintre aleși a ridicat o problemă ce pare a fi după spusele sale, un abuz din partea unui cetățean.

Răspunsul primarului Marian Iordache nu a întârziat să apară…

Mai mult decât atât, alesul susține că zona nu ar fi tocmai una în care normele de igienă sunt respectate…

În urma ședinței de consiliu, o echipă a Televiziunii Alpha Media s-a deplasat la fața locului.

Cetățeanul inventiv, a construit un gard din crengi de copac și astfel a împrejmuit grădina ce se întinde de-a lungul a 5 garaje. Undeva la mijloc există o despărțitură, loc în care persoana a montat o ușă. Când echipa Televiziunii Alpha Media a bătut la poarta omului, acesta nu a fost chiar primitor.

Întrebat dacă are autorizație de construcție, sau dacă plătește chirie primăriei, bărbatul s-a ferecat în spatele ușii improvizate fără să mai dea nici un răspuns.

Când a sesizat că spațiul este în continuare filmat, persoana în cauză a urmărit echipa televiziunii și trecut la jigniri…

În cadrul ședinței ordinare reprezentanții primărei au declarat că vor verifica și vor lua măsurile necesare.

Atât aleșii locali cât și cetățenii municipiului Medgidia așteaptă ca misterul spațiului să fie deslușit și să se ia măsurile prevăzute de lege.