Arhive

CU MIC CU MARE CETĂȚENII ORAȘULUI AU IEȘIT SĂ PATINEZE PE MARGINEA CANALULUI ÎN PARCUL 1 MAI

Gerul de afară face și minuni. În locul în care cetățenii se plâng că se strânge apă constant… acum s-a format un adevărat patinoar. Și cum românul este inventiv, unii locuitori ai orașului au scos patinele din dulap și au mers să se recreeze cu unul din sporturile preferate ale iernii.

În parcul 1 Mai din Medgidia, în locul cel mai criticat de cetățeni pentru faptul că se strânge apă, natura a transformat „defectul” într-un beneficiu. Apa a înghețat și a apărut peste noapte un mini-patinoar.

Oamenii au scos patinele de la „naftalină” și au pornit către locul de recreere. Se declară încântați de faptul că nu trebuie să se mai deplaseze până la Constanța pentru a beneficia de patinoar.

Bucuria a fost mai mare și pentru faptul că nu au fost nevoiți să cheltuie bani și au putut sta pe gheață cât și-au dorit. Adulții preferau să fie amenajat pe margine și un spațiu de unde să poată cumpăra un vin fiert sau o ciocolată caldă. Dar s-au mulțumit doar cu gheața despre care au spus că este excepțională. Copiilor în schimb, le-a fost deajuns să practice acest sport până i-a ajuns oboseala.

Oamenii din Medgidia speră ca vremea să fie de partea lor și să aibă parte de gheață numai bună de patinat pentru un timp mai îndelungat.