CS TOP STAR TT CONSTANȚA, MEDALIATĂ CU BRONZ LA SFÂRȘITUL SUPERLIGII NAȚIONALE DE TENIS DE MASĂ!

Sezonul 2017-2018 a reprezentat prima participare a clubului in cel inalt nivel valoric al Campionatului…

Sezonul 2017-2018 a reprezentat prima participare a clubului in cel inalt nivel valoric al Campionatului National de Tenis de Masa, organizat de Federatia Romana de Tenis de Masa-SUPERLIGA.

Infiintat in urma cu 3 ani, in anul 2015, CS Top Star TT Constanta a parcurs anual toate nivelurile valorice, promovand la fiecare sfarsit de sezon competitional, si terminind prima participare in Superliga pe podium.
Astfel, in finala mica a competitiei desfasurata pe 19 iunie la Constanta, in sala de sport a Liceului cu Program Sportiv –“Nicolae Rotaru”, echipa antrenata de Andrei Filimon a reusit sa invinga CS Politehnica Cluj, cu scorul general de 9-8 ( 4-5 in prima mansa si 5-3 in mansa a doua)
In componenta Pletea Cristian, Lipan Alexandru, Pletea Antonio, Grigore Cristian-jucatori, Filimon Andrei-antrenor principal si Sebe Liliana-antrenor secund, Cristian Pindichi –Team Manager, clubul si-a realizat obiectivul propus stabilit, si anume clasarea in primele 6 echipe din Superliga.

Constanta pune o noua bifa pe harta sportului national.
Multumim intregii echipe a clubului, prietenilor pentru sustinere, si nu in ultimul rand Primariei Constanta pentru implicarea in sportul de performanta din orasul nostru!