CRISTIAN PLETEA A CÂŞTIGAT EUROPA TOP 10 LA TENIS DE MASA

Fost lider mondial în clasamentul cadeților la tenis de masă, constănțeanul Cristian Pletea și-a demonstrat încă o dată valoarea și a câștigat Europa Top 10. Turneul aduce la start cei mai buni zece sportivi din Europa la nivelul cadeților și s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute, în localitatea franceză Tours. 

Sportivul legitimat la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța și antrenat de Stelian Hașoti a avut un start mai slab în prima zi a competiției, dar a reușit să încheie ziua cu două victorii. 

Constănțeanul s-a descurcat mult mai bine în a doua zi a competiției, când s-a impus în toate cele trei jocuri, chiar dacă a tremurat serios în duelul cu moldoveanul Andrei Puțuntică, a reusit sa rastoarne situația pe final. In ultima zi a întrecerii, Pletea a avut parte de duelurile cu cei mai puternici adversari, acesta s-a impus in fata principalilor contracandidați danezul Andreas Dilling și francezul Irving Bertrand,  si si-a adjudecat primul loc în clasament. 

Jucatorul din Constanta a anunțat obiectivele pentru viitorul apropiat, prima competiție este World Cadet Challenge, care va avea loc în Barbados, urmat de Openul Ungariei și Campionatele Mondiale de juniori unde doreste sa obtina rezultate cat mai bune