Arhive

COPIII LICEULUI TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” MEDGIDIA, AU CELEBRAT PRIN ACTIVITĂȚI DIVERSE ZIUA UNITĂȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT

Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” și-a serbat ziua. Elevii au organizat zeci de activități în cadrul evenimentului. Astfel în fiecare clasă copiii alături de diriginți au dansat, au cântat, au realizat origami, dar au făcut și acte de caritate cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În spirit de sărbătoare elevii au pregătit fiecare moment cu multă atenție şi dăruire. Gestul unora dintre ei de a face acte de caritate a dat roade. În acest sens au adus la liceu prăjituri realizate de mâinile lor, și i-au îndulcit pe cei care s-au implicat în aciţiunile umanitare pentru copiii defavorizați.

Într-o altă sală de curs școlarii au confecționat origami și quilling. Mai mult de atât au strâns hainele și jucăriile pentru a le dona unei case de copii.

Tot în cadrul unității de învățământ au fost premiați elevii din mai multe școli și licee atât din Medgidia cât și din zonele învecinate, care au participat la un concurs de matematică.

Pasionaţi de invenţie şi curoşi din fire, unii elevi au participat la câteva experimente chimice realizate de colegii lor mai mari și au aplaudat fiecare moment.

Elevii unei clase de liceu au făcut pregătiri intense pentru momentul coregrafic: dansuri tradiționale!

Au organizat totul foarte bine, iar la final mici dansatori au intrat în cancelarie unde îi așteptau cadrele dicatice atât din perioada în care au studiat ei cât și cele care sunt la pensie. Gazdele i-au servit cu colaci și sare pentru ca festinul să fie într-adevăr unul de sărbătoare. Au dansat și au transmis bunăvoie profesorilor au fost răsfățați cu zeci de bunătăți culinare.