Arhive

COPIII GRĂGINIŢEI NR. 7 DIN MEDGIDIA VOR BENEFICIA DE REABILITAREA CURŢII INTERIOARE

Surpriză pentru copiii Grădiniţei nr.7 din Medgidia. Curtea interioară a unităţii de învăţământ va fi reabilitată. Lucrările sunt efectuate de către societatea Apollo Ecoterm care promite că se vor finaliza în scurt timp. În urma reabilitării autorităţile promit că locul de joacă va fi unul mult mai sigur.

La solicitarea cadrelor didactice și a părinților s-a luat decizia, ca suprafața de pământ din curtea grădiniței să fie transformată într-un spațiu pavat. Lucrările vor fi efectuate pentru ca micuții să beneficieze de condiții decente atunci când au activități în aer liber.

În general reabilitările de acest gen, pavări, amenajări pe drumuri publice, sunt preluate și realizate de societatea Apollo Ecoterm.

Reprezentantul societății mai susține faptul că până de sărbători, mai exact maxim 20 decembrie, societatea doreşte să finalizeze operațiunea. Important de știut este faptul că reabilitarea zonei nu va afecta programul de lucru al grădiniței. Astfel în prag de sărbători prichindeilor li s-a pregătit acest cadou care le va deservi activităților din timpul sezonului cald, și se vor putea bucura un loc de joacă mult mai frumos și mai sigur.