Arhive

COPIII DIN GRUPA PREGĂTITOARE A ȘCOLII GIMNAZIALE „CONSTANTIN BRÂNCUȘI” AU PREGĂTIT O SERBARE DE NEUITAT

Prichindeii grupei pregătitoare a Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncuși”, au pregătit o serbare de pomină. Tema a fost iarna, şi astfel micuţii au recitat poerzii au cântat și au colindat cu multă seriozitate. Pentru că au fost cuminți la final au primit vizita lui Moș Crăciun.

Îmbrăcați în îngerași, oameni de zăpadă, magi sau Moș Crăciuni, toți au fost cuminți și au urmat indicațiile învățătoarei. De la poezii cu simbolistica iernii, până la Nașterea Domnului copilașii au avut cel puțin două apariții în fața microfonului.

Emoțiile au fost mari, şi asta tocmai pentru faptul că nu au avut foarte mult timp la dispoziție pentru a învăța versurile. Potrivit învăţătoarei în doar o săptămână și jumătate micuţii au reușit să acumuleze toate informațiile pentru o serbare reuşită.

De asemenea cadrul didactic a dorit să transmită tuturor celor prezenți un mesaj de sărbători.

Cei mai emoționați au fost …. părinții. Ei au stat cu sufletul la gură până la final, în speranța că cei mici nu se vor încurca după nenumăratele repetiții de acasă.

Și pentru că au recitat foarte frumos, Moș Crăciun i-a auzit și a poposit pentru a goli unul din sacii lui plini de cadouri.

Pe rând cei mici s-au aşezat pe piciorul bătrânelului pentru a-și primi cadoul mult așteptat. Însă copiii nu se rezumă la darurile primite. Şi asta deoarece spun că au fost foarte cuminți și că îl aşteaptă pe moş Craciun şi acasă.
.
Încântați de darurile primite, prichindeii nu au observat când a plecat Moșul cel darnic.