Acasă Stiri Cultura COPIII DIN CADRUL TRUPEI DE TEATRU AU PREZENTAT SPECTACOLUL „SCUFIŢA ROŞIE”

COPIII DIN CADRUL TRUPEI DE TEATRU AU PREZENTAT SPECTACOLUL „SCUFIŢA ROŞIE”

29
0

Copiii din Medgidia și-au dat întâlnire cu teatrul în cadrul Casei de Cultură „I.N. Roman”. Micuții au fost invitați să urmărească spectacolul „Scufiţa Roşie”, în regia profesorului Aurica Enea. Momentul artistic a fost prezentat de elevii din cadrul trupei de teatru a Clubului copiilor din localitate.

La întâlnirea cu lumea poveștilor sala de spectacole a devenit neîncăpătoare. Micuții au ascultat plini de emoții povestea scufiței, deoarece li s-a spus că pățaniile sale sunt o adevărata lecție de viață. Copiii au ascultat și aplaudat reprezentația artiștilor așa cum se cuvine.

Adaptat la povestea cu același nume a fraților Grimm, spectacolul adaugă basmului o serie de detalii din lumea modernă. Aduce pe scenă o atmosferă veselă si antrenantă. Piesa de teatru este interactivă și îi implică și pe copiii prezenți în sală.

Artiștii nu mai au nevoie de prezentare. De la cel mai mic și până la cel mai mare reușesc de fiecare dată să transmită publicului dragostea pentru teatru.

Povestea „Scufiţa Roşie” este una cunoscută şi iubită. În interpretarea plină de farmec a micilor vedete ale teatrului rezultatul nu poate fi decât unul foarte bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.