COD PORTOCALIU: LOCALITĂȚI FĂRĂ APĂ POTABILĂ ÎN JUDEȚUL CONSTANȚA

Potrivit reprezentanților companiei RAJA SA, „în jurul orei 11.10, statiile de pompare si sursele de apa de la Mircea Voda, Satu Nou, Poiana si Corbu au ramas fara energie electrica, motiv pentru care s-a sistat furnizarea energiei electrice catre abonatii din aceste localitati.
La ora 11.20, din cauza vantului puternic a cazut tensiunea si la Sursa Putul 4 din localitatea Valu lui Traian si s-a oprit furnizarea apei potabile catre Cartierul Nou din aceasta localitate.

La 11.35, echipele furnizorului de energie au remediat avaria la liniile de alimentare cu energie si imediat, s-a reluat furnizarea apei in aceasta localitate.
La ora actuala, din cauza lipsei de tensiune, nu se poate asigura apa potabila in 29 de localitati: Arsa, Silistea, Tepes Voda, Virtop, Albesti, Crucea, Cotu Vaii, Darabani, Vilcele, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Comana, Dumbraveni, Tataru, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Olteni, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni, Amzacea, Topraisar, Dulcesti, Tortomanu, Mircea Voda, Satu Nou, Poiana si Corbu.

In continuare se inregistreaza variatii si caderi de tensiune de scurta durata la statia de pompare si tratare Palas din municipiul Constanta, motiv pentru care abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II au apa cu presiuni scazute la robinete.
A

siguram toti consumatorii afectati in furnizarea apei de disfunctionalitatile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele si statiile de pompare.”

Vom reveni cu amanunte!