COD GALBEN! RAJA TRANSMITE SITUAȚIA SISTEMELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE DIN JUDEȚUL CONSTANȚA

Reprezentanții companiei RAJA SA informează cetățenii interesați că „In jurul orei 10,00, s-a reluat alimentarea cu energie a sursei Biruinta 1, ce asigura necesarul de apa pentru localitatile Eforie Sud si Tuzla, Mentionam ca aceste localitati nu au fost afectate de lipsa apei, fiind alimnetate din rezervorul statiei de pompare Eforie Sud.

La ora 10,20 a revenit tensiunea la sursa Negru Voda si s-a reluat furnizarea apei catre aceasta localitate.

In jurul orei 10,00 a cazut tensiunea la sursa Biruinta 2, ce alimenteaza localitatea Topraisar. Tot de la ora 10,00, au ramas fara apa si abonatii din Dulcesti, din cauza lipsei de tensiune de la statia de pompare din localitate.

La ora actuala, din cauza lipsei de energie de la sursele si statiile de pompare nu se poate furniza apa potabila in 25 de localitati: Arsa, Silistea, Tepes Voda, Virtop, Albesti, Crucea, Cotu Vaii, Darabani, Vilcele, Cerchezu, Cascioarele, Viroaga, Comana, Dumbraveni, Tataru, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Olteni, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni, Amzacea, Topraisar, Tortomanu si Dulcesti.

In continuare se inregistreaza variatii si caderi de tensiune de scurta durata la statia de pompare si tratare Palas din municipiul Constanta, motiv pentru care abonatii din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II au apa cu presiuni scazute la robinete.

Asiguram toti consumatorii afectati in furnizarea apei de disfunctionalitatile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, ca lucratorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apa la parametrii normali, dupa ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie sursele si statiile de pompare.”

Vom reveni cu amanunte!