COD GALBEN DE VREME REA! RAJA A ACTIVAT COMANDAMENTUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ

Ca urmare a atenționărilor meteorologice de Cod Galben de vreme rea – ploi, ninsori și intensificări ale vântului, ce pot depăși 60 km/h, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Acesta acționează în perioada 17 ianuarie, ora 14,00 – 18 ianuarie, ora 22,00 și mobilizează echipele pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate de compania de apă

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul Comandamentului au fost constituite 14 echipe de intervenţie la nivelul municipiului Constanța, respectiv 18 echipe pentru restul județului. Acestea sunt dotate cu utilajele necesare și vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

„Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.” au declarat reprezentantii companiei de apă.

Toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, sunt rugați să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, prin apel la numărul de telefon: 0241.924.