CFR CĂLĂTORI A SUPLIMENTAT NUMĂRUL DE TRENURI

Pentru minivacanța de 1 mai turiștii din toată țara vor avea la dispoziție mai multe trenuri pentru a ajunge la mare. Numărul curselor regulate a fost suplimentat cu 20 de trenuri Regio și InterRegio care vor asigura transportul călătorilor. Totodată, pe ruta București – Mangalia vor circula și trenurile Litoral care vor parcuge întreaga distanță în maximum două ore.

De 1 mai, drumurile petrecăreților din toată țara vor duce la mare. Cei mai mulți dintre ei vor opta pentru călătoriile cu trenul, având la dispoziție opțiuni multiple pentru călătorii rapide și ieftine. Trenurile Tineretului și Trenurile Litoral, Regio și InterRegio, vor asigura transportul pentru mii de turiști. Un bilet de călătorie către mare, va porni de la 30,5 lei pentru o călătorie dus întors, pe ruta București-Constanța.

Dacă cei mai tineri și-au propus să transforme litoralul în capitala distracției de 1 mai, cei mai în vârstă spun că vor doar să evadeze din oraș.

Cei care se vor deplasa până în capitală, vor putea opta pentru o călătorie cu trenurile Litoral. În două ore vor parcurge distanța București Nord – Constanța fără opriri intermediare.