CETĂȚENII DIN MEDGIDIA SE GRĂBESC SĂ ÎȘI ACHITE DATORIILE CĂTRE STAT

Românii nu au învăţat, în ultima vreme, decât să plătească… taxe, impozite, asigurări şi tot felul de sume cuvenite, direct sau indirect, statului. Asta fac și locuitorii Medgidiei la început de an. Oamenii s-au prezentat la ghişeele Administrației Domeniului Public și Privat din Medgidia unde au așteptat să își achite datoriile.

Cetățenii au pășit în 2015 cu gândul să plătească datoriile către stat. Fie pentru a scăpa de o grijă, fie pentru că doresc să nu piardă reducerea de 10%, care se acordă pentru plata până la 31 martie. Deşi toţi trec printr-o perioadă dificilă, conştiinţa nu îi lasă pe oameni să adune datorii. Iar asta mulțumește administrația locală.

Taxele şi impozitele locale se pot plăti în două tranşe: până la 31 martie, respectiv până la sfârşitul lunii septembrie. Cei care plătesc în avans pe tot anul beneficiază, ca de obicei, de bonificaţia de 10%. Cum se prezintă încasările la început de an în cadrul DGDPP Medgidia?

Anul 2015 a început în forţă pentru angajaţii direcţiilor care colectează taxe şi impozite. Administrația locală speră ca oamenii să profite de reducerea de 10% și să se prezinte în număr cât mai mare la ghișee.