Arhive

CERTURILE PE TEMA ,,BANILOR” SUNT PRINTRE CELE MAI ÎNTÂLNITE MOTIVE DE DESPĂRŢIRE

Foarte des se spune că banii nu aduc fericirea, dar o întreţin! Totuși numărul banilor nu este cel mai important, ci modul în care sunt utilizaţi. În cazul în care partenerii nu ajung la un consens asupra priorităţilor din familie, certurile vor fi la ordinea zilei.

Chiar dacă în cele mai multe cupluri, ambii parteneri au un salariu certurile pe teme financiare sunt printre cele mai întâlnite motive de despărțire. În mod ironic statisticile arată că divergențele din cauza banilor sunt chiar mai frecvente decât cele legate de infidelități sau probleme casnice.

Divergenţele nu apar doar în cazul cuplurilor mai vechi. Părerile legate de bani pot afecta legătura dintre două persoane încă de la prima întâlnire, când momentul achitării notei de plată poate fi primul test. Fetele vor să vadă cât de cavaleri sunt domnii, iar ei testează dacă și ele sunt dispuse să deschidă portofelul.

Indiferent de modul în care ați ales să vă administrați banii, trebuie să țineți cont că într-un cuplu partenerii sunt egali și nevoile fiecăruia sunt importante. Așa că nu uitați să arătați înțelegere față de dorințele celuilalt.