Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier și jocuri de noroc

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 13.45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Castelu au identificat un bărbat, de 61 de ani, care a condus un autoturism pe strada Iuliu Valaori din localitatea Nisipari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus o motocicletă într-o parcare din stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Negureni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lupeni din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Depistat cu „alba-neagra” în stațiunea Mamaia

La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu polițiști locali, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 46 de ani, din județul Galați, în timp ce organiza jocuri de noroc de tip „alba-neagra”, în dreptul unui restaurant din stațiunea Mamaia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare de jocuri clandestine ale căror rezultate pot fi influențate prin dexteritatea mânuitorului mijloacelor de joc în scopul obținerii unor venituri, conform O.U.G. 77/2009.

În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

foto: arhivă