Arhive

CÂȘTIGĂTORII DE LA „CUPA MĂRȚIȘORULUI LA ȘAH” MEDGIDIA (GALERIE FOTO)

Copiii din Medgidia demonstrează că au abilități și talent în multe domenii. Astfel că Biblioteca Municipală i-a invitat pe micuți la un concurs de șah. Competiția a avut loc în sala de spectacole a Casei de Cultură I.N.Roman. Elevii s-au întrecut în jocul minții, iar cei mai buni au fost premiați.

Cei mai mici șahiști din Medgidia s-au întrecut în cadrul Cupei Mărțișorului. Concentrați și serioși, copiii au demonstrat că jocurile de logică nu au vârstă. Instructorul de șah, s-a asigurat că întreaga competiție se desfășoară conform graficului.

După ce au demonstrat că sunt ageri la minte şi descurcăreţi, micii şahişti din Medgidia au fost premiaţi.

Tot mai mulţi copii sunt atraşi de jocul minţii. La vârste fragede, micuţii au suficientă răbdare și pot fi atenţi destul de mult timp ca să înţeleagă conceptele din șah.

Pentru că se apelează la metode de predare specifice vârstei, copiii învață uimitor de repede.

Organizatorii doresc să creeze un standard în ceea ce priveşte competițiile de şah, iar în prezent copiii reprezintă grija primordială.

Exemple în acest sens sunt numeroase. La Medgidia, tot mai mulți copii participă la concursul de şah organizat de Biblioteca Municipală, însă cei mai buni s-au remarcat.

Biblioteca Municipală din Medgidia a organizat duminică, de la ora 9:30, CUPA MĂRȚIȘORULUI LA SAH. Iubitorii sportului minții s-au prezentat în număr mare în sala de spectacole a Casei de Cultură I.N.Roman unde s-au întrecut pe categorii de vârstă. De la eveniment nu au lipsit părinții care i-au susținut pe micii șahiști. Toți cocnurenții au fost premiați.

CÂȘTIGĂTORII CUPEI MĂRȚIȘORULUI LA ȘAH
Categoria PRICHINDEI
LOCUL I – Radu Cârâc
LOCUL II – Cezar Petcuci
LOCUL III – Manole Luca

Categoria FETE
LOCUL I – Francesca Jianu
LOCUL II – Greta Tache
LOCUL III – Ariana Rizea

Categoria BĂIEȚI
LOCUL I – Alex Horneț
LOCUL II – Mihai Popa
LOCUL III – Cristian Țăpurel