Arhive

CANDIDATUL ACL LA PREȘEDINȚIE A ÎNDEMNAT OAMENII SĂ IASĂ LA VOT ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE

După ce s-a întâlnit cu susținătorii din Mangalia și Năvodari, prezidențiabilul Klaus Iohannis a poposit la Medgidia. Alături de staful de campanie Iohannis i-a îndemnat pe oameni să iasă la vot în număr cât mai mare. Candidatul la președinție le-a vorbit cetățenilor orașului despre cum arată o Românie a lucrului bine făcut.

Chiar dacă a plouat alegătorii au stat în fața scenei și l-au așteptat pe Klaus Iohannis pentru a-l asculta și aclama. Mai mult decât atât, au venit oameni și din alte localităţi pentru a-și susține preferatul în lupta pentru cotroceni.

Candidatul a urcat pe scenă alături de staful de campanie dar și de reprezentanții ACL din Medgidia. Împreună le-au vorbit alegătorilor despre modul în care România trebuie să evolueze.

Iohannis a îndemnat locuitorii Medgidiei să iasă la vot atât de pe data de 2 noiembrie cât și pe data de 16, dacă va fi un al doilea tur de scrutin. De asemenea acesta le-a prezentat câteva argumente referitoare la viziunea lui pentru România și soluțiile pe care le are ca țara să se ridice la standardele Uniunii Europene.

Oamenii s-au declarat încântați de faptul că prezidențiabilul Klaus Iohannis a candidat pentru cea mai înaltă funcție în stat. Şi asta pentru că sunt convinși de faptul că dacă va ieși președintele României, țara va arăta precum Sibiul care pentru ei reprezintă un model demn de urmat.

La finalul vizitei, Iohannis a îndemnat oamenii să se prezinte la vot și să nu permită fraudarea alegerilor.