Arhive

CAMPANIA „VREAU SĂ PREVIN” ORGANIZAT DE ISU DOBROGEA CONSTANȚA ESTE UN ADEVĂRAT SUCCES

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a inițiat campania ”VREAU SA PREVIN ” . Cetățenii au primit pliante cu mesaje de constientizare asupra riscurilor la care se pot expune în cazul unui dezastru . De asemenea oamenii au trecut pe rând pe la ambulanța prezentă, pentru controale de rutină.

ISU Dobrogea a organizat o activitate de prevenire a populației într-un mall din Constanța . Echipajul SMURD a împărțit pliante oamenilor , explicându-le în ce constă această operațiune. (

Oamenii au avut parte atât de un control de rutină la ambulanță cât și de o demonstrație pe un manechin .

Cu mic cu mare oamenii au intrat în ambulanța de la SMURD. Cei mai fricoși au fost copiii cărora li s-a explicat că medicul este prietenul lor și că nimic din ce li se va face nu îi va durea . La final copiii au respirat ușurați , și au spus că s-au speriat fară motiv.

Oamenii au fost foarte încântați de această campanie organizată , menționând ca este benefica mai ales în randul copiilor, al tinerilor . Ei și-ar dori să se facă mai multe astfel de activități în școli.

Deasemenea cei de la SMURD își doresc ca oamenii să înțeleagă că nu ar trebui să apeleze la ei pentru cazuri minore, deoarece sunt alții oameni care în același timp se zbat între viață și moarte . (Imagini oameni mall + oameni la ambulanță ) Este important ca fiecare dintre noi să înțelegem că sănătatea este o prioritate. Sperăm că acestă campanie a făcut oamenii mai responsabili pentru viața lor și a celor din jur .