BLOCURI „SORCOVĂ” ÎN MUNICIPIUL MEDGIDIA, ÎN URMA IZOLAŢIILOR TERMICE

Medgidia este un adevărat paradis al culorilor. Lucrările de reabilitare termică a locuinţelor au transformat oraşul într-un adevărat curcubeu. Proprietarii care şi-au placat faţadele cu polistiren au ales tot felul de culori, de la mov, până la tricolor.

Zidurile colorate pot fi întâlnite pretutindeni şi nu doar de-a lungul arterelor principale ci şi în cele secundare. De la culori mai pale până la cele mai vii colorate fiecare cetăţean al oraşului doreşte să arate că faţada lui este cea mai frumoasă. În contrast cu nuanţele şterse ale blocurilor vechi din oraş, apariţia faţadelor viu colorate, dau o notă de sorcovă.

Peticeala blocurilor este justificată de faptul că, în majoritatea imobilelor, proprietarii nu au făcut în acelaşti timp placarea şi fiecare a folosit ce culori a nimerit. Însă oamenii așteaptă ca situația să se remedieze.

Edilii au constatat şi ei tendinţa multicoloră a imaginii pe care o capată oraşul şi încearcă să ia măsuri pentru a stopa fenomenul.

Însă există şi veşti bune. În curând Medgidia va avea o imagine demnă de un municipiu.

Medgidia se doreşte a fi un oraş european. Oamenii aşteaptă proiecte din partea autorităţilor pentru a se schimba imaginea localităţii. Însă deocamdată multe dintre ele sunt doar promisiuni!