Arhive

BĂRBATUL CARE LOVIT O FEMEIE PE TRECEREA DE PIETONI A FOST ARESTAT PREVENTIV

În week-end, o bătrână din Medgidia a fost lovită pe trecerea de pietoni de către un atelaj hipo. Şi dacă iniţial starea sa nu era foarte gravă, din păcate a decedat. Bărbatul care conducea vehiculul cu tracţiune animală se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acum a fost arestat preventiv și urmează ca instanţa să se stabilească ce pedeapsă va primi.

Accidentul s-a petrecut pe 6 decembrie, pe strada Poporului din Municipiul Medgidia şi pentru că victima a decedat, conducătorul atelajului a fost reținut pentru 24 de ore în data de 8 decembrie. La propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a bărbatului.

Pe lângă infracțiunea de ucidere din cuplă, conducătorul șaretei a încălcat și regulile de circulație. Astfel, el nu avea voie să circule pe drumul pe care se afla a condus și sub influența băuturilor alcoolice, și nu a acordat prioritate pietonului ce se afla în traversare străzii pe trecerea pentru pietoni.

În urmă cu ceva timp bărbatul a mai fost cercetat și condamnat definitiv de Judecătoria Medgidia la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni.