Arhive

Bărbat reținut după ce a încercat să mituiască un polițist al Brigăzii de Poliție Rutieră

 

La data de 02.08.2018, ofițeri de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Structura centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 20 ani, în timp ce oferea unui ofițer de poliție din cadrul D.G.P.M.B. – Brigada de Poliție Rutieră, suma de 900 lei, pentru a nu-i întocmi dosar penal.

 

În fapt, în data de 2 august a.c., în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, ofițerul de poliție a oprit în trafic un autoturism, condus de un tânăr care nu deținea permis de conducere. Acesta i-a oferit polițistului suma de 800 lei, promițându-i că o va completa cu o sumă în cuantum neprecizat.

 

Ofițerul de poliţie a sesizat fapta la D.G.A., iar cel în cauză a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 900 lei polițistului. Tânărul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Procurorul de caz a dispus, în primă instanță, reținerea pentru 24 de ore a tănărului, iar astăzi, 3 august 2018, Tribunalul București a dispus măsura arestului la domiciliu.