BAIA POPULARĂ SIBIU SE REDESCHIDE DIN 6 IULIE

BAIA POPULARĂ SIBIU SE REDESCHIDE DIN 6 IULIE, după lucrări ample de reabilitare și modernizare.
De la 1 iulie însă, puteți face rezervări. Accesul la serviciile Băii Populare va fi posibil EXCLUSIV cu rezervare, pentru protecția clienților, legislația prevăzând deocamdată anumite restricții cu privire la numărul de persoane care pot fi prezente simultan în bazin, în saune și în sala de fitness.

Putem deschide în sfârșit Baia Populară și să ne bucurăm de tot ceea ce am amenajat acolo. Sibienii se vor putea relaxa aici, înotând sau folosind saunele, și pot face mișcare într-o sală de fitness dotată modern. Mai sunt încă restricții în vigoare cu privire la numărul de clienți care pot intra simultan, dar programul extins va permite totuși accesul unui număr destul de important de persoane.

Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu

PROGRAM:

  • marți – vineri: 7.00 – 21.00
  • sâmbăta: 9.00 – 21.00
    OFERTA:
  • Bazinul de înot, complet refăcut, cu filtre noi în apă și aer, cu vestiare moderne și grupuri sanitare.
  • Trei saune moderne: o saună uscată cu aromaterapie, o saună umedă și o salină cu sare de Himalaya, care poate fi folosită ca zonă de relaxare, dar și pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii. – O sală de fitness cu o suprafață triplă față de cea precedentă. Aceasta a fost dotată cu aparate de ultimă generație, care pot fi utilizate inclusiv de către persoanele cu dizabilități.

De la 1 august vor fi disponibile și serviciile de masaj și întreținere corporală pentru care angajările de personal sunt în prezent în curs.

Tarifele pe ședință și prețul abonamentelor le găsiți în galeria foto. Elevii, studenții, seniorii și persoanele cu dizabilități beneficiază de reduceri importante.

La etajul I aveți disponibilă o terasă panoramică. De asemenea, un punct de belvedere a fost amenajat în fostul turn de apă, care a fost complet reabilitat, este acum vizitabil.

REZERVAREA E SIMPLU DE FĂCUT ONLINE: Sistemul de rezervare și plată este complet digitalizat. Mai simplu și mai sigur, intrați pe https://www.baiapopularasibiu.ro/(link activ numai din 1 iulie), selectați data și ora, tipul de servicii și achitați online. Primele trei persoane care vor face o rezervare vor fi premiate cu un cadou surpriză. Pentru cei care însă nu dispun de mijloace electronice, rezervarea se va putea face și fizic, la casierie.

ACCESUL în zonele de servicii ale Băii Populare se va face de acum cu brațări digitale.

Pentru protecția dumneavoastră angajații Băii au pregătit toate măsurile de siguranță, de la dezinfectarea conștiincioasă a spațiilor de uz comun până la aerisirea frecventă a spațiilor.

Prin urmare, din 6 iulie sunteți invitați la Baia Populară, o oază de relaxare, într-o clădire istorică a Sibiului!