Arhive

AVERTIZARE METEO! IARNA ÎȘI REINTRĂ ÎN DREPTURI

De mâine revin ninsorile! potrivit meteorologilor în Muntenia şi vestul Dobrogei se va depune un strat de 5-10 centimetri de zăpadă. Avertizarea indică faptul că va ninge și în Bucureşti unde se va depune un strat de 3-5 centimetri.

Administrația Națională de Meteorologie anunţă că în intervalul 11 februarie, ora 06.00 – 12 februarie, ora 04.00, se vor întegistra intensificări ale vântului și precipitații predominant sub formă de ninsoare, moderate din punct de vedere cantitativ.

În sudul și în estul Munteniei, dar și în cea mai mare parte a Dobrogei vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, moderate cantitativ (10-15 l/mp). Se va depune strat de zăpadă, local mai consistent îndeosebi în județele Călărași și Constanța.

Meteorologii atrag atenția că vor exista intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45-55 km/h, care va viscoli zăpada și va scădea vizibilitatea. În zona litoralului rafalele vântului vor depăși 60-65 km/h, iar precipitațiile vor fi mixte.

foto: arhivă