“AUR A FOST ȘI ESTE ÎN STRADĂ ALĂTURI DE POPOR…”

“De ce am ieșit în stradă?” La această întrebare, senatorul AUR, Sorin Cristian Mateescu, a ieșit public – pe site-ul de socializare – cu următorul mesaj:

“Pentru că suntem alături de popor, iar poporul e acolo, jos, în stradă!
Noi, AUR, am fost și vom fi în stradă de fiecare dată când românii vor avea nevoie de noi. Luptele vor fi tot mai multe și tot mai dese, dar important este să rămânem uniți!

Vreau să felicit miile de români care au manifestat ieri împotriva prețurilor la curent și gaz, împotriva prețului de la RCA și a prețului la carburant.

Ce am cerut? Măsuri foarte simple și rapide: revenirea la prețuri reglementate la energie, anularea tuturor amenzilor date în numele pandemiei, ridicarea stării de alertă și a oricărei restricții privitoare la Covid. Aceste măsuri pot fi luate într-o zi. Ar urma altele pe termen mediu: renegociere Acord Climatic, PNRR, investigarea achizițiilor din pandemie .
În cadrul protestului organizat de noi, Alianța pentru Unirea Românilor, au fost lansate mesaje de solidaritate cu cei 500.000 de români din Ucraina, dar și de condamnare a agresiunii militare rusești. Trebuie să accentuăm că nu este războiul nostru și în afară de factorul umanitar nu ar trebui să fim implicați.”

Sorin Cristian Mateescu, senator AUR
  • Sorin Mateescu AUR