“AGRICULTORII ROMÂNI AU REDEVENIT O PRIORITATE A GUVERNULUI…”

Încă de la intrarea la guvernare, PSD a căutat soluții, modalități prin care să îi susțină pe agricultori.
După doi ani dificili, în opinia social democraților, agricultura trebuie să primească atenția cuvenită.
În acest context, senatorul PSD de Constanța, Felix Stroe, le-a dat de veste – pe site-ul de socializare – agricultorilor care așteptau o astfel de informație.

“Avem vești bune pentru românii care activează în domeniul agriculturii! Banii pentru ajutorul de stat au intrat deja pe card.”

Felix Stroe, senator PSD

Anunțul a fost făcut și de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Judeţene.

Senatorul social democrat, Felix Stroe, este de părere că Ministrul PSD al Agriculturii Mihai Chesnoiu face eforturi importante pentru a susține relansarea activității economice a fermierilor!

“S-a finalizat plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură. Mai mult de 32.000 de beneficiari au primit peste 200 de milioane de lei, bani aferenți ultimelor două trimestre ale anului trecut. Ministerul Agriculturii va continua să acorde celor din domeniul agriculturii tot sprijinul de care au nevoie pentru a-și putea desfășura activitatea.
Agricultorii români au redevenit o prioritate a guvernului, odată cu preluarea portofoliului Agriculturii de către ministrul PSD Adrian Chesnoiu. Sprijinul pe care-l primesc acum este la nivelul maxim posibil!”

Felix Stroe, senator PSD
Felix Stroe, senator PSD