Arhive

Atenție, se oprește apa în zona delimitată de străzile Mircea cel Bătrân – Mihai Eminescu din mun. Constanța!

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de joi – 01 octombrie 2020, ora 23.00, până vineri – 02 octombrie 2020, ora 04.00, pentru executarea lucrărilorde înlocuire a unei vane de legătură în punctul termic nr. 17, de pe strada Decebal dinmunicipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia – prel. Bucovinei – Eroilor – Mihai Eminescu –Smârdan – Mircea cel Bătrân, cei arondați punctelor termice 17, 18, 40 și 41, precum șiInspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean și CăminulMilitar de Garnizoană C2.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurămcă echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluareafurnizării apei potabile în parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toțiutilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consumși uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

transmit reprezentanții companiei RAJA.