Arhive

ATENȚIE! COMPANIA RAJA ÎNTRERUPE ALIMENTAREA CU APĂ

Pentru executarea unor lucrări de racordare a rețelei nou montate la sistemul centralizat de distribuție, Compania RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei în mai multe zone din localitatea Agigea, miercuri, 22 aprilie 2015, în intervalul 00,00 – 14,00.

Vor fi afectați consumatorii din zona Biserică și cei din perimetrul delimitat de străzile Șos. Mangaliei – Nicolae Titulescu – Ion Creangă – Vlad Țepeș.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Extinderea si reabilitarea rețelei de apă potabilă și de canalizare și o stație de pompare ape uzate nouă – localitatea AGIGEA”, în valoare de 9,56 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 2,73 milioane lei. În cadrul acestui proiect, rețeaua de apă a fost reabilitată pe o lungime de 2,7 km și extinsă cu 6,08 km. Pe parte de canalizare, sistemele au fost reabilitate sau extinse pe o lungime de 11,5 km. Proiectul mai cuprinde și realizarea unei stații de pompare noi în zona de est a localității.

Reprezentanții companiei își cer scuze față de abonații afectați de aceste opriri de apă și îi asigură că echipele de intervenție ale contructorilor care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toţi consumatorii afectaţi de aceste opriri sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe timpul întreruperii furnizării.