“ASISTĂM LA O SERIE DE MĂSURI ȘI IDEI ABERANTE ALE NOII ADMINISTRAȚII CONSTĂNȚENE”

Felix Stroe, senator PSD de Constanța, este indignat de modul de administrare a orașului turistic de la malul mării.
Reprezentantul PSD Constanța în Parlamentul României:

După ce în campania electorală acuzau Primăria, Consiliul Local și pe edili de risipă, greșeli în gestionarea banului public și alte inițiative, asistăm acum la o serie de măsuri și idei aberante ale noii administrații a municipiului Constanța.
Acum o săptămână, Primăria a lansat achiziția publică a 400 de coșuri de gunoi de capacitate mare. A găsit la peste 3.000 (trei mii) de lei bucata, plus vreo 200 montajul pentru fiecare! Probabil sunt făcute din duraluminiu sau material pentru rachete. La nivel european (nu România!) există doar trei producători care confecționează produse ce corespund pretențiilor Municipalității! În total se cumpără coșuri de gunoi de peste un milion de lei. Bună afacere.

Felix Stroe, senator PSD

Totodată, social democratul Felix Stroe, senator de Constanța, trage un semnal de alarmă și în privința achiziționării de foișoare pentru salvamari abia după deschiderea sezonului estival…

“Astă iarnă n-au știut că ar avea nevoie de așa ceva – Constanța și Mamaia sunt stațiuni turistice estivale doar de numai câteva săptămâni… Azi e ultima zi în care se pot depune oferte. Până apar ofertele, dacă se contestă licitația, după desfacerea plicurilor (închise sau întredeschise?), până se confecționează, până se montează, ne apucă toamna.
Dar, poate sunt pentru sezonul estival 2022…
În Primăria Constanța, petrecerea continuă. Mai sunt de cumpărat alte sute, poate chiar mii de stâlpișori, limitatoare de viteză care rup mașinile în două și poate alte câteva zeci de sensuri unice… Cu condiția să fie eco, puțin folosite și să coste cât trebuie.”

Felix Stroe, senator PSD