ASIGURĂ ORDINEA PUBLICĂ LA MECIURILE DIN CONSTANȚA

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa alături de lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa şi I.S.U. Constanţa vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul desfăşurării unor evenimente sportive. Astfel, în data de 19 martie, de la ora 18.30 vor fi asigurate măsuri de ordine publică, pe timpul desfăşurării partidei de handbal masculin, din cadrul Ligii Naţionale, dintre echipele Handbal Club Municipal Constanţa şi Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău. Partida se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 19.00.

Pe 20 martie, de la ora 14.30 se vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S. Callatis 2012 Mangalia şi A.C.S. Leordeni, eveniment sportiv care se va desfăşura pe stadionul Central Mangalia, între orele 15.00-17.00.

Totodată, în data de 22 martie, de la ora 11.00, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele Handbal Club Municipal Constanţa şi Team Tvis Holstebro, din cadrul EHF Cup. Evenimentul sportiv se va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa începând cu ora 11.45.

Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori trebuie sã respecte regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

Jandarmii le recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, care ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după încheierea acestora.