ARTISTUL TUDOR GHEORGHE VA CONCERTA ÎN APRILIE LA MEDGIDIA

Tudor Gheorghe vine la Medgidia în luna aprilie. Artistul va pune în scenă premiera anului 2015 – „The Best of Taraf”. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură „I N. Roman” din Medgidia, iar recitalul va avea loc în sala de spectacole a Cercului Militar. Preţul unui bilet este de 60 lei.

Tudor Gheorghe va încânta publicul într-un spectacol cu profunde valenţe spirituale. Concertul „The Best of Taraf” cuprinde o sinteză a celor mai frumoase melodii de muzică populară ale maestrului. Specatcolul va fi presărat şi cu momente solistice realizate cu înaltă măiestrie de către membri tarafului care îl acompaniază pe marele artist român.

Municipalitatea apreciază profund inițiativa organizatorilor de a-l readuce pe Tudor Gheorghe în fața publicului din Medgidia. Prezenţa marelui artist, cântecele atâtor generaţii vor face ca publicul să aprecieze cu siguranţă polivalența celui ce este Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artisti romani de folk. S-a nascut in 1 august 1945 si, pe langa cariera de muzician, este poet si actor. Interpretările sale live sunt impresionante, maestrul Tudor Gheorghe imbinând cu succes muzica clasică, folclorul românesc și poezia. Așa că nu ratați ocazia de a îl vedea pe scena din orașul nostru