“Apropierea termenului la care PSD va da, firesc și corect primul ministru, le dă unora frisoane…”

PSD caută în continuare soluții pentru criza energetică, secetă, inflație, pandemie. În opinia senatorului social-democrat, Felix Stroe, astea sunt problemele pe care cetățenii așteaptă să le rezolve guvernanții:

“PSD a intrat la o guvernare grea, în vreme de criză profundă, cu dorința sinceră de a pune umărul la salvarea țării. La propriu. Dar și cu speranța – aproape convingere – că partenerii de coaliție, în special PNL, își vor respecta angajamentele reciproce asumate.
Sigur, discuții despre o potențială și viitoare „rupere” a protocolului și nerespectare a principiului rotației guvernamentale au fost de la bun început evocate. Am avut însă și avem încredere. Și, probabil că apropierea termenului la care PSD va da, firesc și corect primul ministru, le dă unora frisoane și le creează fantezii nejustificate.
Căutăm în continuare soluții pentru criza energetică, secetă, inflație, pandemie. Astea sunt problemele pe care cetățenii așteaptă să le rezolvăm! Noi ne-am respectat TOATE angajamentele asumate și în mod cert NU PSD va fi partenerul care să pericliteze relația de încredere între factorii politici – fie că e vorba de partide sau Președinție – garantul acestei alianțe politice.
Cât îi privește pe cei care bagă bățul prin gard, ca liderul PNL Iași și alții, ar trebui să-și vadă în primul rând de problemele PENALE din propriile lor filiale. Și abia apoi să facă scenarii nerealiste și să viseze la funcții…”, a declarat senatorul PSD, Felix Stroe.

Felix Stroe, senator PSD