Acasă Stiri Administratie APOLLO ECOTERM EFECTUEAZĂ LUCRĂRI DE ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚIRE A CAZANELOR CENTRALELOR TERMICE

APOLLO ECOTERM EFECTUEAZĂ LUCRĂRI DE ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚIRE A CAZANELOR CENTRALELOR TERMICE

18
0

Chiar dacă în lunile de vară Apollo Ecoterm înregistrează pierderi la distribuirea apei calde către abonați, societatea nu întrerupe acest serviciu. Apa caldă continuă să fie furnizată în mod normal către abonați. În această periodă centralele termice sunt verificate şi pregătite pentru furnizarea agentului termic.

În această perioadă a verii Apollo Ecoterm efectuează lucrări de întreținere și curățire a cazanelor. Totodată se are în vedere și verificarea sistemului de funcționare a centraleleor termice.

Însă nu numai interiorul contează. Locuitorii din Medgidia se plâng de aspectul exterior al unor centrale din oraș. Ce se va face pentru a se schimba imaginea lor?

Pentru eficientizarea sistemului de colectare a debitelor, reprezentanții companiei oferă posibilitatea de eșalonare a creanțelor.

Debitele abonaților atârnă greu în gestiunea societății. Și asta deorece la rândul său, Apollo Ecoterm are de achitat facturi către furnizorii de gaz, curent și apă. În cazul persoanelor de rea credință, reprezentanții furnizorului de agent termic susțin că vor lua măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.