ANUNȚ DE INTERES PUBLIC – ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR DIN VALEA DACILOR ȘI REMUS OPREANU!


Primăria municipiului Medgidia are în derulare Studiul de fezabilitate pentru obiectivul “ÎNFIINȚARE REȚEA GAZE NATURALE MEDIE PRESIUNE ȘI RACORDURI DE GAZE NATURALE ÎN U.A.T. MEDGIDIA, SAT VALEA DACILOR ȘI SAT REMUS OPREANU“.

Pentru finalizarea documentației la obiectivul de investiție solicităm locuitorilor din cele două localități completarea formularului mai jos atașat și depunerea lui la Centrul de informare cetățeni din cadrul Primăriei municipiului Medgidia sau la sediul Poliției Locale Medgidia.

Conductele rețelei de distribuție presiune medie, gaze naturale, vor avea o lungime totală de 38.595 km (26,270 km – rețea interioară, 2,700 km – drum județean 9,00 km drum de exploatare, 0,350 km drum comunal și 0,275 drumuri exterioare, altele decât județene (spre fermă) astfel:

SAT VALEA DACILOR (rețea interioară): 19,455 km din care 3,36 km drum județean;
SAT REMUS OPREANU (rețea interioară): 6,815 km din care 0,350 km DC57 (din DJ222 către sat și 0,275 km drum spre fermă).
Grupul țintă căruia i se adresează această investiție îl constituie imobilele și obiectivele existente și viitoare din aceste localități, pentru care s-au considerat consumuri diferențiate pe categorii: pentru nevoi casnice, pentru încălzire și pentru agenți economici.

Informații suplimentare se pot solicita la numărul de telefon 0241 812 300, interior 101 și 128.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.