Arhive

Antrenor agresat, suporteri loviți și goluri anulate!

Antrenor agresat, suporteri loviți și goluri anulate! S-a întâmplat la Poarta Albă, unde CS Medgidia a întâlnit echipa locală, în prima etapă a Ligii a IV-a la fotbal.

Reprezentanții Clubului Sportiv Medgidia spun că nu vor tolera un astfel de comportament și vor sesiza toate instituțiile abilitate, pentru că violența nu are ce să caute pe terenul de sport. Potrivit oficialilor CSM, întotdeauna echipele locale au dat dovadă de fair play, iar suporterii din municipiu au tratat cu respect suporterii echipelor adverse.


În urma incidentului a fost solicitată și intervenția poliției.

La data de 22 august a.c., în jurul orei 19.20, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 47 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat pe o stradă din localitatea Poarta Albă, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat apelantul, care prezenta urme superficiale de agresiune. Acesta nu a dorit intervenția unui echipaj de ambulanță.

Menționăm faptul că bărbatul de 47 de ani este polițist și se afla în timpul liber în momentul producerii incidentului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

IPJ Constanța

Reprezentanții Clubului Sportiv Medgidia au postat si pe pagina de socializare detalii despre incident. În continuare redăm mesajul transmis de CS Medgidia

‼️Scene incredibile s-au petrecut aseară la prima etapă a Ligii a IV-a de fotbal, dintre CS Medgidia și Poarta Albă.

Meciul din deplasare pentru care fotbaliștii noștrii au plecat foarte motivați să câștige, a căpătat o altă întorsătură. Gelu Hampu, antrenorul CS Medgidia a fost agresat de un spectator, iar la finalul partidei alți doi suporteri ai Medgidiei au fost efectiv culcați la pâmânt de un alt individ din tribuna adversarilor.

🗣 Mai mult, 2 goluri corecte au fost anulate de un arbitru în stare de ebrietate, vizibil părtinitor la toate acțiunile echipei din Poarta Albă.

👉 S-a terminat 1-1, într-un meci în care victoria “nu era pentru echipa din Medgidia, decât dacă era cumpărată cu bani”, a fost mesajul din finalul partidei, transmis de președintele echipei din Poarta Albă, delegației noastre.

⚠️ Iată că aflăm cu stupoare, că în anul 2021, pentru o victorie în fotbal, este nevoie de jocuri de culise, agresivitate și un peisaj grotesc.

📃 Clubul Sportiv Medgidia va face toate demersurile pentru ca acest incident să nu treacă neobservat, înștiințând și Asociația Județeană de Fotbal.

⚪️🔵 #CSMedgidia #FRF

este mesajul postat de CS Medgidia pe pagina de Facebook