Arhive

ALEXANDRA UȘURELU CONCERTEAZĂ ÎN DOORS CLUB

Pe 1 iunie , de la orele 20.00, Alexandra Ușurelu, cunoscută pentru vocea sa caldă și prestațiile scenice de excepție, prin calitatea muzicii și a stărilor de poveste care se creează la fiecare concert al său, va transforma scena Doors Club într-un Eden al muzicii bune. Concertul va avea un decor cu totul special și va fi însoțit de videoproiecții și lumini.

Alexandra Uşurelu este interpreta care s-a remarcat în ultimii ani prin vocea caldă şi piesele sensibile, originale, compuse şi acompaniate de Bobby Stoica (ex Voltaj), Mircea Rusu, Walter Dionisie.

Numită de către Andreea Marin „Norah Jones a României“, apariţiile Alexandrei sunt speciale pentru că transforma scena într-un decor de vis, boem, cu proiecţii sub forma de tablouri ce te poartă într-o altă dimensiune, cea a sufletului. Primul său videoclip a fost făcut în colaborare cu actorul Dan Bordeianu la piesa „Doi Străini“, iar după ce „Nopţile trec (doar visele rămân)“ a devenit în 2013 genericul serialului de la Acasa TV „Îngeri Pierduţi“, tot în acelaşi an, Alexandra a susţinut concertul de deschidere al trupei Vunk de la Sala Polivalentă.

După toate acestea, Alexandra Usurelu lansează o nouă piesă în colaborare cu Mircea Vintilă. „Ceva se întâmplă cu noi” (muzică și versuri Bobby Stoica), un cântec cald însoțit de un clip pe măsură, filmat în Brazilia, în statul Bahia. Videoclipul a fost realizat în mijlocul unei comunități de oameni simpli, care trăiesc în armonie cu natura, oameni frumoși la vederea cărora ne aducem aminte că „nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiți”. 

Prețul unui bilet este de 20 de lei. Acestea pot fi achiziționate de la sediul clubului, din strada Traian, nr 68A.