AFTER SCHOOL ULTRAMODERN LA MIHAIL KOGĂLNICEANU

Elevii din Mihail Kogălniceanu vor avea la dispoziție, din acest an, un After School modern, unde își vor putea petrece timpul la finalizarea cursurilor. Potrivit administrației locale, cei mici vor fi ajutați la teme de cadre didactice și vor avea un loc de joacă unde se vor putea relaxa în voie.

Proiectul de suflet al echipei manageriale din comuna Mihail Kogălniceanu a început să prindă contur. Familiile din comună, care au copii, nu-și vor mai face griji cu cine să îi lase după ce își termină programul de la școală. Din acest an, cei mici vor putea merge la un After School ultramodern ce va fi construit chiar în curtea unei instituții de învățământ. Lucrările au și fost demarate, astfel încât proiectul să fie dus la îndeplinire cât mai curând.

În numai câteva luni, va apărea o clădire modernă, construită pe un singur nivel, ce va dispune de săli îndeajuns de multe încât cererile părinților să fie acoperite în cea mai mare parte.

Având în vedere perioada vacanței de vară, cel mai probabil copiii vor beneficia de serviciile After School-ului începând din toamnă, când va fi deschis noul an școlar. Proiectul demarat de primărie, cu finanțare obținută prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, are drept scop creşterea calităţii vieţii în comuna Mihail Kogalniceanu.