ACTORII TEATRULUI DE PĂPUȘI DIN CONSTANȚA AU REVENIT ÎN FORȚĂ PE SCENĂ

După o perioadă de pauză actorii teatrului de păpuși din Constanța au revenit în forță pe scenă şi au jucat piesa Pinocchio. Băiețelul din lemn, greierele, zâna cea bună dar și animalele din pădure, i-au impresionat pe copii. Timp de 50 de minute, atmosfera în sală a fost una magică.

După o pauză de câteva săptămâni, la Teatrul de păpuși din Constanța, au fost reluate spectacolele dedicate copiilor. Piesa Pinocchio a fost cea care a deschis noua stagiune. Băiatul de lemn, năzdrăvan din fire, i-a impresionat pe cei mici.

Personajele desprinse din cărțile de povești, interpretate de actorii cu vastă experiență, au creat o atmosferă magică . Copiii au fost și ei parte din poveste, strigând din sală sfaturi pentru Pinocchio, ca să poată depăși situațiile limită.

Noua stagiune debuteaza în forță.

Din cauza lipsei de personal, cei șase actori care au rămas la teatru erau nevoiți foarte des să interpreteze mai multe roluri chiar și într-o singură piesă.

Pentru un spectacol de poveste, prețul unui bilet este numai zece lei, bani din care se asigură salariile actorilor și funcționarea insituției.