A VENIT MOȘ CRĂCIUN ŞI LA MICUȚII DIN CADRUL PROIECTULUI ” ÎN TINDA BISERICII” DIN MEDGIDIA

Fiecare dintre noi trebuie să dăruiască și abia apoi să primească. Asta li s-a explicat micuților din cadrul proiectului ,,În Tinda Bisericii” de la parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Medgidia. Cu puțin timp în urmă copiii au oferit cadouri micuților de la o grădiniță din oraș iar acum le-a venit rândul lor ca să primească daruri. Moșul a fost consilierul local Marian Butnaru care a dorit să ofere fiecărui copil câte un cadou.

Activitatea copiilor din cadrul proiectului este una destul de vastă. De la acte caritabile și până la teme educative dar și religioase. Luna decembrie a fost una în care a demarat proiectul ,,Dăruind vei dobândi”

Marian Butnaru a dorit să aducă un zâmbet pe chipul celor care sunt un exemplu pentru mulți copii. Şi asta deoarece ei nu au așteptat să primească daruri ci înainte de toate au oferit câte ceva copiilor pentru care sărbătorile nu sunt motiv de bucurie..

Cu cat veti darui mai mult, cu atât veți primi mai mult… Acesta este îndemnul micuților din cadrul proiectului în Tinda Bisericii.

A dărui este în firea întregului univers. A accepta darul este a doua natură a acestuia. Așadar să încercăm să dăruim fără a cere nimic. Actul în sine și bucuria din ochii celui pe care îl faci fericit… contează!