Arhive

A FOST PRINS UNUL DINTRE TINERII CARE AU VANDALIZAT PARCUL 1 MAI DIN MEDGIDIA

După cum bine este cunoscut în Medgidia se lucrează la reamenajarea Parcului 1 Mai. În ciuda faptului că muncitorii fac tot posibilul să finalizeze lucrările, mai mulți cetățeni certați cu legea au început să vandalizeze bunurile amplasate în zonă. Însă avem şi o veste bună! Cu ajutorul oamenilor cu simț civic a fost prins unul dintre vandali.

MAI PUNEŢI SI IMAGINI CU BANCI RUPTE PE UNDE SE VORBESTE IAR PE PORTIUNEA UNDE ZICPe imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă se observă cum din senin tânărul loveşte cu piciorul corpurile de iluminat amplasate pe spaţiul verde. Puneti imaginile de la camerele de supravehgere cu cerc rosu care sa il incadreze pe ala care da cu piciorul

În decursul zilei de marţi o doamnă a anunțat autorităţile că un grup de tineri s-a apucat să distrugă corpurile de iluminat din parcul 1 mai. La fața locului s-a prezentat reprezentanți ai poliției din Medgidia care au identificat doi tineri. În urma cercetărilor s-a constatat că unul dintre aceștia a reușit să distrugă peste 20 de corpuri de iluminat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă se observă cum din senin tânărul loveşte cu piciorul corpurile de iluminat amplasate pe spaţiul verde. Însă acesta nu este singurul caz de vandalism. În ultima perioadă în parcul 1 mai s-au inregistrat mai multe fapte de acest gen. Huliganilor le-au căzut pradă băncile, coşurile de gunoi dar si corpurile de iluminat amplasate pe stâlpi… Pentru ca investiţia să nu se distrugă cetățenii trebuie să dea dovadă de simţ civic şi dacă surprind totuşi oameni care distrug bunurile amplasate pe domeniul public trebuie să sesizeze imediat POLIŢIA.