2 SEPTEMBRIE 2014, ZI PLINĂ DE ÎNSEMNĂTATE PENTRU LOCUITORII MUNICIPIULUI MEDGIDIA

Ziua de 2 septembrie 2014 a fost plină de însemnătate pentru locuitorii municipiului Medgidia. Şi asta deoarece s-au împlinit 158 de ani de la prima atestare oficială a localităţii. Casa de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu“ a găzduit o expoziţie de atestări naţionale şi internaţionale, postere, diplome dar și distincţii.

În cadrul evenimentului cetăţenii au putut vedea un număr impresionant de atestări, postere, diplome şi distincţii.

De asemenea a avut loc şi lansarea de carte a lui Ing.dr. Florin Pricop, un om de valoare pentru municipiul Medgidia cu merite recunoscute atât la nivel naţional cât şi internaţional.

„Teoria genică a sexualităţii şi aplicaţiile ei practice” a stârnit interes din partea celor prezenţi.

Invitații au avut parte de discuţii referitoare la determinismul sexului la nivel genetic. Au fost prezentate Teoria cromozomală a determinării sexelor şi Teoria genică a noii teorii dar şi aplicaţiile sale practice. Ce a însemnat acest moment pentru autor?

În cadrul unei festivităţi organizate după lansarea de carte, autoritățile locale i-au înmânat titlul de „Cetăţean de onoare” în semn de recunoştinţă pentru aportul de valoare adus comunităţii locale.

Titlul de cetăţean de onoare vine în urma numeroaselor realizări academice pe care ing. dr. Florin Pricop le-a dobândit în urma vastelor sale activităţi de cercetare.