Arhive

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A EDUCAȚIEI A FOST MARCATĂ ȘI DE ELEVII DIN MEDGIDIA

Ziua internațională a Educației a fost marcată și la Medgidia, de elevii Colegiului Tehnic „Nicolae Titulescu”. Momentele artistice au fost organizate în vederea celebrării celei mai importante zi a tuturor instituțiilor de învățământ.

În deschidere, profesorul de psihologie a liceului a ținut să amintească câteva aspecte importante după care unitâțile școlare își desfășoară activitatea.

Educația fiind cuvântul cheie al manifestării, dascălul a prezentat o serie de citate a marilor autori români care sunt legate de această temă, dar și îndatoririle elevilor și a profesorilor pentru ca orele petrecute la școală să fie unele productive.

După discursul ținut de către psiholog, copiii au fost lăsați să își pună în scenă toate momentele pregătite în cinstea acestei zile. Adolescenții au interpretat piese de muzică ușoară dar și populară, au organizar dansuri moderne, populare (ambianță 3 secunde cu dansurile populare –- nu mai mult pentru ca textul ce urmeaza sa aibă continuitate) dar au pus în scenă și o piesă de teatru cu temă școlară (ambianță 3-5 secunde piesă de teatru).

Copiii și-au rupt din timpul lor liber și în cinstea acestei zile au pregătit momentele artistice timp de două zile pentru ca evenimentul să iasă așa cum și-au propus.