„Zilele Pensionarului” se apropie de final

Pe parcursul acestei săptămâni, la Medgidia s-a desfășurat ediția a IV-a a evenimentului ,,Zilele Pensionarului”. Seniorii au participat la o serie de manifestări menite să aducă bună dispoziție și zâmbete pe chipurile lor.

Inaugurarea Clubului Pensionarilor din zona Nord a deschis ediția din acest an. Prezent la eveniment, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie a precizat că va fi în continuare alături de seniorii orașului.

Felul în care îi tratăm pe bătrâni este o dovadă de respect, și respectându-i pe aceștia ne respectăm pe noi înșine. Era nevoie ca și în zona de nord să fie un sediu, și vom face tot posibilul pentru a deschide un club al pensionarilor și în zona de est a orașului.

a declarat edilul Valentin Vrabie.

Organizatorii manifestărilor au pregătit pentru pensionari concursuri de pescuit, de șah și de table, precum și un cros destinat bunicilor. Toți participanții au fost răsplătiți cu aplauze, diplome și premii.

În cadrul unei festivități organizate la Clubul Pensionarilor, foști sportivi și personalități marcante ale comunității locale au fost premiate cu diplome de excelență.

Săptămâna dedicată vârstnicilor se va încheie sâmbătă, 05 octombrie 2019 cu o vizită de documentare la Muzeul de Artă Constanța, organizată pentru grupa de seniori din cadrul Cercului de Pictură al Casei de Cultură ,,I. N.Roman” din Medgidia.