Arhive

ZECI DE ARTIȘTI AU CĂLCAT PRAGUL TELEVIZIUNII ALPHA MEDIA ȘI AU ADUS VOIA BUNĂ DE SĂRBĂTORI

Dansul și voia bună au fost la ele acasă. Televiziunea Alpha Media a găzduit zeci de artiști care au adus culoare și voie bună în casele telespectatorilor de sărbători. Muzica populară, ușoară dar și momentele artistice au făcut deliciul celor care au ales frecvența Alpha Media în periaoda sărbătorilor.

Rând pe rând artiștii au sosit pentru a înveseli sărbătorile tuturor telespecatorilor.

Fără pic de îndoială a fost o emisiune unde muzica, dansul și voia bună au fost la loc de cinste. Astfel că, toți cei prezenți au jucat în hore ore în șir iar atmosfera a fost una de neuitat.

Moș Crăciun a venit și el în vizită și a ascultat cuminte lângă brad piesele interpretate de artiști. Datorită atmosferei nu s-a mai dat plecat până spre finalul programului.

Un alt moment ce a adus zâmbetul pe fețele telespectatorilor a fost acela doi tineri au interpretat o scenentă dintr-o piesă teatru.

Trupa Harmony Duo a adus în platoul Alpha Media piese ce au încălzit inimile tuturor…

Petrecerea a continuat cu multe alte tinere talente ce au încins atmosfera.

Finalul emisiunii nu putea fi altul decât cel în care atât invitații cât și membrii familiei Alpha Media au urat un călduros „La mulți ani!” tuturor celor ce au urmărit programul din fața micilor ecrane.