VREMEA URATĂ LE ADUCE PROFIT: PATRONII SPUN CĂ PLOAIA ALUNGĂ TURIȘTII DIRECT CĂTRE LOCALURILE LOR

Vremea ploioasă din ultimele zile îi ține departe de plajă pe cei mai mulți turiști. Există totuși și persoane pentru care zilele înnorate înseamnă bani în plus. Este vorba despre patronii de terase și restaurante care înregistrează un aflux de clienți.

Turiștii care au ajuns la mare zilele acestea sunt ținuți departe de plajă de vremea instabilă. Pentru a ieși din monotonia camerei de hotel, ei preferă să iasă la terase acolo unde își petrec cea mai mare parte din timp. Patronii sunt cei mai fericiți întrucât ploaia alungă turiștii direct către localurile lor.

Turiștii spun că sunt practic obligați de vreme să părăsească plaja, iar în astfel de condiții, singurele locuri unde se pot simți bine sunt localurile.

Vara aceasta a fost printre cele mai instabile din punct de vedere al vremii. Ploaia din timpul zilei le aduce patronilor o creștere a vânzărilor, însă toată această poveste nu poate ține la nesfârșit. Datorită vremii care continuă să fie ploioasă, foarte mulți turiști își scurtează concediile astfel că într-un final agenții economici ajung să aibă un profit asemanător cu cel al anilor trecuți.