Arhive

VOR FI DEMARATE LUCRĂRILE LA REȚEAUA DE APĂ ÎN SATELE ȘIRIU ȘI CRIȘAN

În urmă cu aproximativ un an Gheorghe Frigioi, primarul comunei Crucea, a început demersurile în vederea accesării de fonduri europene pentru alimentarea cu apă a satelor Şiriu şi Crişan. În prezent se lucrează la planul tehnic pentru implementare. Proiectul va fi derulat cu bani de la Uniunea Europeană, prin Programul Operaţional Sectorial – Creşterea Competitivităţii Economice.

Reţeaua va fi realizată pe o distanţă de 18 kilometri. Primarul face toate demersurile necesare şi speră să obţină bani şi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. În celelalte patru localităţi arondate comunei s-a reuşit realizarea reţelelor de apă, satele Şiriu şi Crişan urmând să beneficieze şi ele de sisteme de alimentare odată cu finalizarea proiectului.

Nu în ultimul rând, gospodarul-şef al comunei Crucea a declarat că mai sunt depuse proiecte de investiţie pentru dezvoltarea infrastructurii rurale. Mai sunt așteptate alte veşti bune în vederea acceptării proiectului pentru realizarea unei baze sportive cu teren de fotbal omologabil tip 1 în localitatea Crucea.