Arhive

(VIDEO) CINCI PERCHEZIŢII ÎN MURFATLAR DUPĂ O BĂTAIE ÎNTR-UN BAR

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii din oraşul Murfatlar, beneficiind de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat cinci percheziţii la domiciliile a tot atâţia bărbaţi, bănuiţi de participare la scandalul din data de 9 februarie, ce a avut loc în incinta unui bar din localitate.

Cei cinci urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cu propuneri corespunzătoare, fiind cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi distrugere. Reamintim că, la de 9 februarie, ora 17.00, Poliţia Oraşului Murfatlar a fost sesizată despre producerea unui scandal în incinta unui bar din localitate.

Din primele cercetări, a rezultat că scandalul a avut loc în urma unei şicanări în trafic dintre numitul V. C. G. de 21 ani, din Murfatlar, care conducea un autoturism marca Skoda pe deoparte şi B. C. de 24 ani din Constanţa, care conducea un autoturism marca Audi. Urmare a acestei şicanări, B.C. a chemat în sprijin mai multe persoane, care au pătruns în incinta barului pentru a-l găsi pe V. C.G.

Negăsindu-l pe acesta, au lovit la întâmplare mai mulţi clienţi din bar. În urma conflictului, patru persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean Constanta, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, nerămânând internate.

sursa: ziuadeconstanta.ro