VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU CS MEDGIDIA! „ESTE O GURĂ DE OXIGEN, NE STRĂDUIM SĂ ADUNĂM PUNCTE.”

 

Victorie importantă pentru CS Medgidia! În etapa a XI-a a Ligii a III-a, fotbaliștii antrenați de Aurelian Despa au întâlnit în deplasare CSA Axiopolis Sport Cernavodă. Singurul gol al partidei a fost marcat, în minutul 3, de Robert Moldoveanu. Meciul a continuat multe ocazii ratate de ambele echipe, dar și cu numeroase faulturi. Așa se face că Leonard Gheorghe și Gheorghe Andrescu de la Axiopolis Cernavodă au primit cartonașul roșu. Din păcate, jucătorii echipei locale nu au reușit să profite de superioritatea numerică, au ratat foarte mult și s-au străduit să mențină avantajul pentru a câștiga trei puncte extrem de importante.

La finalul partidei Aurelian Despa a declarat: „A fost un meci de luptă, fără veleități tehnice, cu foarte multe greșeli de o parte și de alta. Am reușit să înscriem pe un contraatac în prima repriză și am menținut acest rezultat. Foarte multe faulturi, ei au primit două cartonașe roșii, s-a rupt echilibrul și din păcate n-am știut să profităm de avantajul numeric, dar mă bucur că am câștigat în final. Este o gură de oxigen, pentru că de câteva etape ne străduim să adunăm puncte. Neșansa și jocul nostru mai slab au făcut să nu fim acolo unde ne dorim. Mai sunt patru etape, încercăm să câștigăm tot ce se poate până la iarnă, iar după aceea trebuie să facem o analiză foarte bună să vedem cum putem îmbunătăți lucrurile, pentru că nu sunt așa cum ni le dorim.”

În etapa a XII-a, CS Medgidia întâlnește pe teren propriu AFC Progresul 1944 Spartac. Meciul se va disputa sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul central „Iftimie Ilisei.”