VICTORIA CU CS BALOTEȘTI, LE-A ADUS ZÂMBETUL PE BUZE NĂVODĂRENILOR

Săgeata Năvodari își dorește cu adevărat promovarea în eșalonul superior. Fotbaliştii demonstează prin jocul pe care îl practică în ultima perioada, dar și prin dăruirea pe care o au pe teren. Elevii lui Gigă Butoiu s-au impus în ultimul meci cu scorul de 1 – 0 contra celor de la CS Balotești.

Sâmbătă, pe stadionul „Flacăra” din Năvodari, s-a disputat partida dintre Săgeata Năvodari şi CS Baloteşti. Gazdele au reuşit să-şi atingă obiectivul, acela de a obţine cele trei puncte, scor 1-0. 

Unicul gol a fost marcat de Guerra, în minutul 38. 

„Este o victorie muncită. Ştiam că o să fie un meci greu. În a doua repriză, vântul ne-a încurcat foarte mult. Bine că am marcat în prima repriză. Avem probleme de lot, după ce Iloaie şi-a reziliat contractul, am rămas 16 jucători toţi”, a declarat antrenorul Gică Butoiu. 

Cu cele trei puncte, Săgeata a urcat din nou pe podium, pe locul trei, cu 24 de puncte, la egalitate cu Academica, aflată pe locul secund. FC Voluntari conduce detaşat ierarhia, cu 31 de puncte. 

Iată şi rezultatul celorlalte partide ale etapei: CF Brăila – Unirea Slobozia 1-0, FCM Dorohoi – Rapid CFR Suceava 1-0, Gloria Buzău – ACS Academica Argeş Piteşti 2-1, FC Voluntari – ACS Berceni 4-0. 

Etapa următoare, Săgeata va juca cu CSM Unirea Slobozia.