VEȘTI BUNE PENTRU ȘOFERII DIN CONSTANȚA ȘI NĂVODARI

Coșmarul șoferilor care circulă zilnic pe ruta Năvodari-Mamaia se apropie de sfârșit. Începutul lunii aprilie este termenul fixat de constructor pentru a începe asfaltarea drumului care le-a dat atâtea bătăi de cap conducătorilor auto. Finalizarea lucrărilor este vitală pentru un alt proiect de anvergură, drumul care va autostrada de orașul Năvodari.

Proiectele ambițioase la care s-au înhămat autoritățile din Năvodari încep să prindă formă. Deși în acest moment să străbați drumul ce leagă stațiunea Mamaia de orașul Năvodari reprezintă o probă de foc, totul se va schimba din luna aprilie. Potrivit reprezentanților Primăriei Năvodari constructorul a dat asigurări că în aprilie drumul va fi asfaltat.

Practic, odată ce drumul dintre Năvodari și stațiunea Mamaia va fi terminat, vor putea demara lucrările pentru drumul ce va lega Autostrada A4 cu orașul Năvodari. Pentru a se evita eventuale probleme legate de accesul către oraș, autoritățile locale au luat decizia de a finaliza separat cele două proiecte.

Ambele proiecte au o valoare de peste 100 de milioane de lei.